Harga Grab Per Km Di Malaysia - GeoffreyStephen.com

Latest

Search For Anything Tips Here (360°).

Thursday, September 6, 2018

Harga Grab Per Km Di Malaysia

Zaman sekarang, amat mudah hendak ke mana-mana, kerana adanya perkhidmatan kereta Grab yang cukup banyak, cukup mudah dan yang paling penting, harga tambang Grab adalah begitu berbaloi sekali.

Kereta Grab menjadi pilihan utama rakyat negara ini disebabkan perkhidmatannya yang cukup mudah. Ini dibuktikan apabila anda ke mana-mana shopping kompleksdi negeri  yang mempunyai perkhidmatan Grab Car  contohnya shopping kompleks di Ujana Kewangan Labuan misalnya, kawasan menurunkan penumpang atau mengambil penumpang, dimonopoli oleh kereta Grab.

Harga baru tambang  Grab  per km di Malaysia.

Melalui penelitian penulis, pihak Grab Malaysia telah menetapkan jadual tetap harga tambang perkhidmatan kereta Grab berdasarkan kiraan per kilometer. Ini bermakna, anda telah mengetahui anggaran awal harga tambang anda ke mana-mana destinasi yang anda tujui.

Baik, berikut adalah jadual tambang kereta Grab yang terbaru melalui rujukkan web rasmi Grab Malaysia.

Jadual Tambang kereta Grab per km

Kadar Base
RM 1
Per KM

Hari Minggu: Waktu Rush (6 pagi - 10 pagi & 5 petang - 8 malam)
RM 1.30
Hari-hari Ahad: Bukan waktu puncak
RM 1.10
Hujung Minggu (Sabtu & Ahad): Hari-hari
RM 1.10
Per Min
RM 0.00
Tambang murah
RM 3
KLIA, KLIA2
RM 65
Bagi bayaran tol tidak termasuk di dalam anggaran tambang.
Tambang yang telah ditetapkan bergantung kepada harga fleksibel berdasarkan permintaan, perkhidmatan di dalam tempoh ataupun kawasan yang tertentu.

Harga tambang ini bergantung kepada ketetapan yang telah ditentukan oleh pihak Grab Malaysia dan harga tambang ini mungkin akan berubah bila-bila masa. 
Grab Car
Credit: Grab Car Malaysia
Anda disaran untuk merujuk harga tambang berdasarkan destinasi anda melalui aplikasi Grab di telefon pintar anda untuk mendapatkan harga sebenar tambang anda.

Segalanya mudah bukan? Moga anda enjoy menikmati perkhidmatan kereta Grab di Malaysia dan jangan lupa untuk memuat turun aplikasi Grab Car melalui  smart phone anda.
Posted by mr geo
GeoffreyStephen.com Updated at: September 06, 2018

1 comment:

 1. Selamat hari,
  Saya orang Filipina, saya ingin melabur dalam perniagaan anda dengan niat baik. Saya mempunyai modal sendiri untuk pelaburan yang menguntungkan. Saya juga memberi pinjaman kepada swasta dan komersial dengan kadar faedah tahunan yang sangat rendah sehingga 3% dalam tempoh pembayaran untuk mana-mana bahagian dunia.

  Adakah anda memerlukan kredit dengan faedah 3% per tahun dari jumlah keseluruhan yang anda perlukan untuk membiayai atau perkongsian 50/50% untuk jangka masa 1 hingga 10 tahun? Saya ingin mengetahui pilihan anda untuk membolehkan kami menjalankan rundingan. Jumlah pembiayaan maksimum adalah $ 100 juta USD.
  Hubungi EMAIL: [email protected]
  URL laman web: http://voorhinvestcorp.com/
  WhatsApp: +1 4704068043
  LINE ID: philipvoor
  EMAIL: [email protected]
  TERIMA KASIH
  FILIP VOORHEES.

  ReplyDelete

Comments containing the active link, promotion, requesting a visit again, will not be displayed.