Tips Menggunakan Carta Ramalan 4D M.K.T - GeoffreyStephen.com

Latest

Search For Anything Tips Here (360°).

Tuesday, May 29, 2018

Tips Menggunakan Carta Ramalan 4D M.K.T

Carta 4d M.K.T direka sebagai panduan kepada pemain 4d iaitu toto 4d, magnum 4d, dan kuda 4d (da ma cai) agar bermain dengan lebih berkesan kerana carta ini dibuat berdasarkan matematik kebarangkalian.

Walaupun tiada jaminan untuk anda menang, tetapi jika anda melihat peta yang dikeluarkan oleh mr xx, kebanyakan variasi untuk kena mempunyai tinggi tinggi untuk anda menang hadiah.

Carta ramalan 4d ini hanya sebagai hobi yang dicipta sendiri oleh mr xx, dan itu 100% percuma tanpa apa-apa bayaran dikenakan kepada pemain.

Panduan menggunakan carta ramalan 4d MKT

Baiklah, menurut pemain 4d yang menggelarkan dirinya sebagai mr xx, untuk belajar mengenai carta yang dikeluarkannya, anda dapat melihat contoh 4d (cart table) seperti dibawah.
carta 4d
Carta 4D
Carta diatas adalah sebahagian carta yang dicipta oleh mr xx yang boleh digunakan sebagai panduan untuk menggunakannya. Contoh carta diatas adalah carta untuk cabutan 25.03.2015.
Keputusan 4D
Cuba anda lihat jadual itu, dan bandingkan semula keputusan pada 25.03.2015 dan terdapat beberapa nombor yang terdapat di dalamnya mengikut variasi-variasi tertentu yang dicadangkan oleh mr xx.
Variasi yang disarankan
Untuk mengikuti carta ini, anda hanya mengikut panduan-panduan variasi yang disarankan untuk meminimakan kemenangan anda. Walau bagaimanapun, kadang-kadang carta dikeluarkan oleh mr xx tidak selalunya tepat tetapi kebanyakan tidak mengganggu.

Menurut mr xx, bermain carta ini adalah hobi dan tiada paksaan dan tiada apa-apa bayaran, apa-apa kerugian adalah tanggungjawab anda dan jika anda memenangi hadiah kerana menggunakan 4d ini, itu pasti disebabkan oleh anda nasib yang baik. 

Untuk mendapatkan carta ramalan 4d yang terbaru, anda boleh mendapatkan terus melalui laman web utama ini, walau begitu, cepat atau tidak bila-bila masa yang dikeluarkan, ia masih bergantung kepada pembuat formula formula iaitu mr xx.

Apa yang pasti carta terbaru akan dikeluarkan sebelum menjangkau hari cabutan. Apapun, semoga hari-hari baik menanti anda, nasib baik!
Posted by mr geo
GeoffreyStephen.com Updated at: May 29, 2018

No comments:

Post a Comment

Comments containing the active link, promotion, requesting a visit again, will not be displayed.